vrijdag 15 mei 2015

Win je eigen VLM Airlines vliegtuig voor 50 personen

Om de lancering van haar nieuwe lijnvluchten te vieren, biedt VLM Airlines de unieke kans om een eigen vliegtuig te winnen voor een heen- en terugreis op elke route van haar netwerk, voor 50 personen.
Sinds begin dit jaar biedt VLM Airlines opnieuw lijnvluchten aan. Passagiers hebben de keuze uit dertien bestemmingen in zeven landen. Een nieuwe route verbindt Rotterdam met Hamburg. Er zijn verder lijnvluchten van Antwerpen naar Geneve, Hamburg en Southampton. Vanuit Luik zijn er vluchten naar Avignon, Nice, Venetië en Bologna. Er zijn ook lijnvluchten tussen Londen Luton en Birmingham met Waterford in Zuid-Oost-Ierland.
De winnaar kan zelf een route kiezen. Het te winnen vliegtuig biedt plaats aan 50 personen en geeft het recht om elke stoel te vullen met familie en vrienden. Maar er kan ook gekozen worden voor een privévlucht met.                   
"VLM Airlines brengt het plezier terug in de Europese korte afstandsvluchten. Er is gewoonweg geen betere manier denkbaar om onze nieuwe lijnvluchten te vieren, dan het aanbieden van een onvergetelijke reis voor u en uw favoriete metgezellen," aldus Arthur White, CEO van VLM Airlines.

Deelname aan de actie kan door, voor 1 juni 2015, een simpele vraag te beantwoorden via de website van VLM Airlines: www.flyvlm.com/winaplane/ 

De winnaar wordt 7 juni bekend gemaak en dient zijn vlucht op te nemen vóór 30 november 2015; het betreft een heen- en terugvlucht op dezelfde dag. Het wedstrijdreglement en de voorwaarden staan op de website www.flyvlm.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten