zaterdag 9 augustus 2014

Golf by Ratio Partner: Distrisport - TEL. +32 (03) 281 13 14 info@distrisport.be - http://www.distrisport.be

Directe verkoop van Importeur aan Consument - Nieuws flash Golfballen   
Beste Golfvrienden,
ELKE MAANDAG DIRECTE VERKOOP VAN IMPORTEUR AAN CONSUMENT
Yonex, de Japanse innovator van de graphite clubs, heeft niet de marktpositie voor golf in België die het in andere delen van de wereld geniet.

Dat ligt niet aan het uitstekend product, maar wel aan de kleine omvang van de Belgische markt, met zeer weinig professionele verdeelpunten, zodat de keuze voor de speler tot slechts enkele hoofdmerken beperkt wordt.

Sinds 1972 is ons bedrijf succesvol in de verdeling van Yonex tennis en badminton producten in Benelux en Frankrijk, en sinds 1991 nemen we ook de golfmarkt ter harte. De Yonex specialiteit is vergevingsgezinde lichtgewicht clubs voor dames en senioren, vervaardigd met de meest vooruitstrevende materialen.

Om onze marktpositie en beschikbaarheid van onze technische golf producten te behouden, hebben we met ingang van heden beslist om rechtstreeks te verkopen aan privé golfklanten, zonder tussenpersonen.

Elke maandag kan u, tussen 10u00 tot 17u00, gebruik maken van de professionele raad van de importeur over de voor u belangrijke nieuwe ontwikkelingen.

Voorheen hielden we nu en dan een uitverkoop van oudere modellen, maar vanaf heden is elke maandag, het volledige assortiment en het nieuwste van YONEX dus doorlopend te verkrijgen. Ruime parking voor de deur. Welkom!

image
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten